S nami získate iný pohľad na prácu


Prihlásiť sa   |   Registrácia klienta Prejsť do môjho košíka
Váš košík je zatiaľ prázdny...

Členková pracovná obuv NEAPOL 6470-O2, celokožená s membránou

Členková pracovná obuv NEAPOL 6470-O2, celokožená s membránou

Členková pracovná obuv NEAPOL 6470-O2, celokožená s membránou

Vytlačiť
Stav skladu: Skladom
Kód tovaru: 6470-O2
Výrobca: VM
Cena: 99,96 € (s DPH) (bez DPH) 83,30 €

Týmito tlačidlami podporíte a odporučíte naše stránky ostatným užívateľom internetu. Ďakujeme.

Objednávka tovaru

Názov tovaru Cena s DPH Cena bez DPH Pár
Veľkosť: 40 99,96 € 83,30 €
Veľkosť: 41 99,96 € 83,30 €
Veľkosť: 42 99,96 € 83,30 €
Veľkosť: 43 99,96 € 83,30 €
Veľkosť: 44 99,96 € 83,30 €
Veľkosť: 45 99,96 € 83,30 €
Veľkosť: 46 99,96 € 83,30 €
Veľkosť: 47 99,96 € 83,30 €
Veľkosť: 39 99,96 € 83,30 €

Popis k tovaru

Vrch: mäkčená lícová hovädzinová useň, hrúbka 1,9 – 2,1 mm

Podšívka: termoizolačná paropriepustná membrána FREE-TEX®

Vkladacia stielka: odľahčený polyuretán s vysokou absorpčnou schopnosťou, antistatická

Podošva: PU/RUBBER - do 300°C, HRO, SRC, olejovzdorná, antistatická

Veľkosť: 40-47

Norma: ČSN EN ISO 20347:2012 (EN ISO 20347:2011)

Prevedenie: O2 FO HRO SRC WR – bez kompozitnej tužinky a kevlárovej planžety, hydrofóbne, FREE-TEX®

Otázky a hodnotenie produktu

* Váš e-mail:
* Vaše meno:
* Váš príspevok:
* Kontrolný text:
  Pole označené * (hviezdičkou) musíte vyplniť!

Hodnotiť

Prehľad kontaktov:

Tel.: +421 917 821 858
Email:
Web: NIBIA.SK
© NIBIA.SK

Zobrazení: Klasické / Mobilné

Navigácia:
Spravodajca:
Odoslať

Zadajte svoj email budeme Vás informovať o novinkách, výhodných akciách a zľavách. Registrácia je zadarmo a je možné ju kedykoľvek zrušiť.

Autor webu:

Webdesign štúdio TAOX je tiež autorom webov

Internetové obchody, e-shopy. Reklamná agentúra špecializovaná na prostredí internetu a médií.

Produkty
Akcie
Užitočné informácie
Tieto stránky ukladajú súbory cookies, ktoré pomáhajú k ich správnemu fungovaniu. Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte. Viac o cookies Rozumiem